Syberia: The World Before

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 18. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: Microids

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Leírás:

A legendás Syberia sorozat negyedik része, amelyben két szálon fut a történet, két főszereplővel.
1937, Vaghen: A 17 éves Dana Roze előtt ragyogó karrier áll zongoristaként. Azonban az Európa felett lógó náci fenyegetés az ő jövőjét is beárnyékolja.
2004, Taiga: Kate Walker túlélte a sóbányába való bebörtönzését, és egy tragikus esemény folytán új kalandokba keveredik, melyben önmaga megismerése lesz a legfőbb célja.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Syberia Syberia 3 Syberia II

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kate Walker megint visszatér
Hír
2 éve 11 hónapja (2020. október 9.)

Kate Walker megint visszatér

Megint visszatér, de még hogy! Az már részletkérdés, hogy úgy néz ki, mint egy feminista punk zenekar leszbikus énekesnője (lett neki egy barátnője is, aki tény...

Syberia: The World Before – Prologue teszt
Érdekesség
2 éve 11 hónapja (2020. október 11.)

Syberia: The World Before – Prologue teszt

Pár napja a nagy semmiből felbukkant Kate Walker kalandjai legújabb folytatásának a demója, amivel Benoit Sokal bácsi direkt szeretne elszakadni a nagy elődöktő...

Elhunyt Kate Walker apukája, Benoît Sokal
Hír
2 éve 3 hónapja (2021. május 29.)

Elhunyt Kate Walker apukája, Benoît Sokal

A Microids ma délelőtt nagy szomorúsággal jelentette be, hogy hosszantartó betegség után eltávozott közülünk a kalandjáték fejlesztés egyik legutolsó nagy alakj...

December 10-én érkezik az új Syberia
Hír
2 éve 1 hónapja (2021. augusztus 19.)

December 10-én érkezik az új Syberia

A két idősíkban játszódó történet két különböző főhőst is magával vont, de a szálak a két karakter között összeérnek. Ennek kibogozása lesz a játékos feladata.