The Darkside Detective

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. július 27. (6 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ebben a rövid, mikro-kalandjátéknak titulált játékban az okkultista és sötét ügyekkel foglalkozó Francis McQueen nyomozót írányítjuk, aki a  rendőrség alulfinanszírozott Darkside (Sötét oldal) részlegében dolgozik. Ha a gonosz feje búbja még csak kikandikál Twin Lakes City közelében, ő már úton van, hogy megállítsa őt. Sőt, ő már akkor akcióba lép, ha a gonosz még csak a kirakatok előtt lézeng, vagy épp üzletelni próbál egy mocskos sikátor mélyén. Francis mindig készen áll a küzdelemre, mert nincs más, aki kivizsgálná ezeket az eseteket. Csakis egy Darkside nyomozó képes erre.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7.5/10 - A sötét oldal nyomozója
2020. szeptember. 14.
Nekem személy szerint fájt, hogy nem volt valami erős a történeti kötelék az epizódok között, és a humor is néhol csak félig-meddig jutott el hozzám. Viszont, az egyes epizódok érdekesek voltak, a zene kiváló, a grafika stílusa illett a játékhoz. Csak remélni tudom, hogy a második évadban sokkal többet megtudunk majd a Sötét oldalról, mert szerintem, ha maradnak egy ugyanilyen mini-epizódokra osztott játéknál, zéró újítással, akkor azt a nosztalgiafaktor sem fogja tudni megmenteni.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Darkside Detective
Teszt
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 14.)

The Darkside Detective

Lassacskán, de próbáljuk pótolni az AG-s szünet miatt kimaradt, nevesebb kalandjátékok bemutatását. Kezdjük a sort egy 2017-ben megjelent humoros, pixel kalandj...