Lost in Play

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 10. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: HappyJuice Games

Kiadó: Joystick Ventures

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Switch

Leírás:

A Lost in Play két főhőse egy testvérpár, akik a szokásos testvéri cukkolódásuk közepette, az egyik nap túl messzire csatangolnak az otthonuktól, és sikerül úgy eltévedniük, hogy a hazafelé vezető út keresése közben egy teljesen szürreális világ nyílik meg előttük szörnyekkel, különös lényekkel, és nem utolsósorban segítőkész békákkal az oldalukon.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - Kellemes kikapcsolódás az egész család számára
2022. augusztus. 10.
A Lost in Play egy nagyszerűen kivitelezett, gyönyörű grafikával rendelkező alkotás lett, amely telis-tele van kreatívabbnál kreatívabb feladványokkal, humoros jelenetekkel, valamint érdekes és szórakoztató karakterekkel. Leginkább a családosoknak tudom ajánlani, de szerintem bárki, aki kedveli a jópofa és fejtörőkkel teli alkotásokat, jól fog szórakozni vele.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Lost in Play – egy testvérpár kalandjai egy szürreális világban
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 4.)

Lost in Play – egy testvérpár kalandjai egy szürreális világban

Bár mostanában egyre több pixel-artos indie kalandjáték van készülőben, azért jó látni, hogy vannak még fejlesztők, akik inkább a teljesen kézzel-rajzolt grafik...

Lost in Play – egy meseszép mesevilág
Teszt
1 éve 10 hónapja (2022. augusztus 10.)

Lost in Play – egy meseszép mesevilág

Kártyázó koboldok, piros sapkás békák, metál rajongó bárányok, sárkányok, huncut csirkék és megannyi más őrültség vár ránk ebben a gyönyörűen megrajzolt és anim...