Zero Escape: Nine hours, nine persons, nine doors

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. december 10. (14 éve 6 hónapja)

Műfaj: Dráma, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős

Leírás:

9 személy sorsa felett kell átvennünk az irányítást, akiket egy ismeretlen, Zero névre hallgató személy rabolt el és zárt be egy süllyedő hajóra. A karaktereknek különböző logikai feladatokat kell megoldaniuk, hogy túléléljék a "játékot".

A játék két fajta játékmóddal rendelkezik. Az egyik a tipikus, japán stílusú vizuális novella, melynek nagy részében csak szövegeket olvasunk és válaszolgatunk a kérdésekre. Azonban a válaszok nagyban befolyásolják, hogy melyik helyszínre küldjük a karaktereket, ezzel is befolyásolva a játék befejezését, melyből összesen 6 féle van. A másik játékmód tipikus point and clicknek is nevezhető, amelyben a játékosnak különböző fejtörőket kell megoldania, hogy megmentse a csapdába esett karaktereket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.