Zero Escape: Virtue's Last Reward

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. február 16. (12 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Krimi

Játékmenet: Puzzle, Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős

Leírás:

A Zero Escape sorozat második része, amely eredetieg Nintendo DS és Playstation Vita eszközökre jelent meg. Az elődhöz képest már 3D-s modelleket is alkalmaztak, és összesen 22 befejezést írtak hozzá. A játék az első részt ért kritikát miatt már kevésbé sötét hangulatú. A játékmenet viszont maradt ugyanaz vizuális-novella és puzzle keverék, ami az előző részt is jellemezte.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.