Apollo Justice: Ace Attorney

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. november 22. (16 éve 6 hónapja)

Műfaj: Dráma, Krimi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Vizuális novella, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Point & click

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Platform: Android, iOS, Nintendo DS, Nintendo 3DS

Leírás:

Az Apollo Justice: Ace Attorney az Ace Attorney sorozat negyedik része, amely Japánban Gyakuten Saiban 4 cím alatt jelent meg.
Az Apollo Justice az első olyan játék a sorozatban, amelyben nem Phoenix Wright a főszereplő, bár nem ez az első alkalom, hogy egy másik ügyvédet is irányíthat a játékos. A játék 2026-ban játszódik, azaz hét évvel az Ace Attorney Trials and Tribulations után. Phoenix Wrightot megfosztották ügyvédi jelvényétől, és Apollo Justice, egy feltörekvő ügyvéd lesz a tanítványa.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.