Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. február 19. (14 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Platform: Nintendo DS, Android, iOS

Leírás:

A játék cselekménye a sorozat harmadik (Phoenix Wright: Ace Attorney − Trials and Tribulations) és a negyedik (Apollo Justice: Ace Attorney) része közé van beékelve. Az öt darab epizódból álló történet mindegyike más-más bűnesetekre fókuszál. Különbség még a többi részhez képest a főszereplő, aki ezúttal Miles Edgeworth személye, aki az előző részekben Phoenix ellenfeleként volt ismert.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.