Agatha Christie: The ABC Murders (2009)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. november 12. (14 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: AWE Productions

Kiadó: DreamCatcher Interactive

Platform: Nintendo DS

Leírás:

A játék Agatha Christie azonos című művén alapszik, melyben Hercule Poirot és társa, Hastings az ABC gyilkosságok után nyomoznak. A játékos Hastings felügyelőt irányítja, akinek a játék közben Poirot nyújt segítséget. Az egyes helyszínek között utazgatva a játékosnak különböző logikai és matematikai feladványokat kell megoldania, valamint kétfajta játékmód közül választhat: "Klasszikus" és "Szabad". A klasszikus módban a történet a novella szerint folyik, míg a szabad módban a készítők által újraírt történetet kapjuk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Tovább folytatódnak Hercule Poirot kalandjai
Hír
2 éve 4 hónapja (2022. január 30.)

Tovább folytatódnak Hercule Poirot kalandjai

A krimi királynőjének legendás belga főhőse még biztosan marad a képernyőnkön egy-két epizódig.