Agatha Christie: The ABC Murders (2016)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. február 4. (8 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A játék Agatha Christie azonos című művén alapszik, melyben Hercule Poirot és társa, Hastings az ABC gyilkosságok után nyomoznak. A gyilkos ABC sorrendben gyilkol és nem mellesleg szeret gúnyos leveleket küldeni Poirot-nak. Nyomozás közben a játékosnak néha az úgy nevezett "dedukciós módba" kell lépnie, ahol Poirot különböző következtetéseit kell összekombinálnia az összegyűjtött bizonyítékokkal. De összességében a játék a hagyományos kalandjátékok közé tartozik.

A kaland több különböző helyszínt is bemutat és az inspiráción kívül nincs semmi köze a 2009-ben megjelent Nintendo DS változathoz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.