Agatha Christie: Evil Under the Sun

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. október 15. (15 éve 11 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: AWE Productions

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Windows/DOS, Wii

Leírás:

Az előző részekkel ellentétben, ebben az Agatha Christie-feldolgozásban már Arthur J. M. Hastings mellett a híres-neves Hercule Poirot detektívet is irányíthatjuk. A játék egy teljesen új leltár (inventory) rendszerrel, új játékmeneti elemekkel, több helyszínnel és kidolgozottab dialógus rendszerrel érkezett. A kaland története egyébként egy híres színésznő meggyilkolása körül forog.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Agatha Christie: Evil Under The Sun - Nyaraló Gyilkosok
Végigjátszás
14 éve 7 hónapja (2009. február 1.)

Agatha Christie: Evil Under The Sun - Nyaraló Gyilkosok

A tavaly nyár elején magyarul is boltokba került Evil Under Sun/Nyaraló Gyilkosok kaland hangulatával és fondorlatos cselekményével tiszteletben tartotta a krim...