Agatha Christie: Murder on the Orient Express

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. november 14. (17 éve 6 hónapja)

Műfaj: Thriller, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: AWE Productions

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Agatha Christie sorozat második része, amely az előző részhez (And Then There Were None) képest szebb grafikát, minőségibb hangokat és kevesebb hibát hozott magával. A jól ismert történetet ismét átszabták nekünk egy kicsit. Bár jelen van, mégsem Hercule Poirot az igazi főszereplő és sajnos nem is irányíthatjuk őt. Ellenben itt van nekünk egy amatőr detektív, Antoinette Marceau személyében, aki Poirot segítségét használva próbálja kideríteni, hogy a vonaton lévő személyek közül ki is lehet a gyilkos.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Agatha Christie: Murder on the Orient Express - magyarítás

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.