Sinking Island

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. október 4. (16 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: White Birds Productions

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Sagorah-sziget egyik sziklájának tövében holtan találják a 82 éves amerikai milliárdost, Walter Jonest. Nem messze tőle a saját életműve tornyosul: egy hatalmas art deco torony, amelyet eredetileg nemzetközi világutazók elit üdülőhelyének szánt. Az egyetlen nyom, amit a helyszínen találtak, a szikla szélén elhagyott kerekesszéke és az arcán lévő karcolások sokasága. Az egyik karcolást, úgy tűnik, egy nő okozta. A halála idején tíz ember tartózkodott a szigeten, köztük hatalmas vagyonának és örökségének örökösei. Vajon baleset vagy gyilkosság okozta a halálát?

A játékosok Jack Norm, a magánnyomozóból lett szövetségi ügynök szerepébe bújnak, aki épp az Indiai-óceán atolljain pihen, amikor egy régi barátja a segítségét kéri az ügyben. Jacknek mindössze három napja van arra, hogy teljesítse a küldetést, hogy értékes nyomokat gyűjtsön és bizonyítékokat tároljon PPA-jában (Personal Police Assistant). A 10 szokatlan gyanúsított mindegyikét ki kell hallgatnia, és éles következtetési képességeit felhasználva ki kell derítenie, hogy ki nyerhet közülük a legtöbbet Walter Jones halálával.

A cím keletkezése Olivier Fontenay-tól származik, aki azt javasolta Benoît Sokalnak, hogy készítsen rendőrös játékokat. 2005-ben Sokal írt egy tízoldalas vázlatot, majd úgy döntött, hogy egy férfi főszereplőt szeretne, ami változás lenne a Syberia-sorozatához képest. Eredetileg folytatást is szerettek volna az első részhez, amely egy második, New Yorkban játszódó Jack Norm kalandot kínált volna.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ezzel játszottunk áprilisban
Érdekesség
1 hónapja 2 hete (2024. május 2.)

Ezzel játszottunk áprilisban

Hóeleji filler rovatunk következik az előző havi játékélményeinkről, bár akadtak bátrabbak, akik nem csak videójátékokat említettek meg!

AG Podcast - 5. évad, 5. rész
Hír
1 hónapja 1 hete (2024. május 9.)

AG Podcast - 5. évad, 5. rész

Friss podcastünk talán az eddigi leggrandiózusabb vállalkozásunk (közel 3 óra hosszú), amelyben nem kisebb személy életművét járjuk körül, mint Benoît Sokalét....