Scratches

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. március 2. (18 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Michael Arthate, a horror író, azért költözött be az elszigetelt Blackwood Manor házba, hogy ott fejezze be a legújabb könyvét. Egyedül a viktoriánus környezetben, Northumberland-ben, Angliában, Michael egyetlen kapcsolata a külvilággal egy telefon. Nem sokkal a beköltözése után Michael rájön, hogy nincs ő annyira egyedül, mint azt eleinte hinni vélte. A ház felfedezésével Michael fokozatosan feltárja annak baljós titkait, és rémisztő választ kap a kérdésre: "Mi az a zaj a pincében?"

A játékból 2007-ban kiadtak egy felújított Director's Cut változatot is, amely egy új befejezést és átdolgozott grafikát tartalmazott.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - Korrekt horror
2018. január. 2.
Nem egy agyonsztárolt játék, de kellemes meglepetés volt megjelenése idején. Sikerült eltalálniuk a játék hangulatát és annak ellenére, hogy előre-renderelt hátterekkel és belső-nézettel rendelkezik, párszor tényleg a frászt hozta rám, ami leginkább talán az ismeretlentől való félelem hatása is volt. A zene szintén kellemes, máig fent van a Spotify-on is: Cellar of Rats.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek