Again

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. december 10. (14 éve 5 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Cing

Kiadó: Tecmo

Platform: Nintendo DS

Leírás:

A játékosnak egy J nevű FBI ügynököt irányítva kell megoldani a 19 év után újrakezdődött "Providence" gyilkosságokat. J nem csak, mint ügynök kapcsolódik az ügyhöz, de ő az egyetlen túlélője a gyilkosságsorozatnak. J-nek van egy különleges képessége, aminek segítségével vissza tud tekinteni a múltba, aminek köszönhetően könnyebben megtudja oldani az útjába kerülő fejtörőket. A játék csak Nintendo DS-re jelent meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.