Chaos Child (Chaos;Child)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. december 18. (9 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Chaos;Child "Tudományos kalandok (Science Adventures)" névre keresztelt sorozat negyedik része és a Chaos;Head folytatása.

Ismét Tokióban járunk, annak is Shibuya negyedében, 2015-ben. A város lassan magához tér a Shibuya-i földrengés okozta károkból, ami hat évvel ezelőtt rázta meg a helyet. Takuru Miyashiro, az újonnan épített "Hekiho Akadémia" magániskola hallgatója az "Új nemzedék ördögének visszatérése" című munkáján dolgozik az iskola újságklubjának munkája részeként, amely az éppen gyilkolászó sorozatgyilkosról szól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.