PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. május 28. (9 éve 1 napja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Disztópikus

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Mages Inc.

Kiadó: NIS America

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One, Vita

Leírás:

Animéből készült vizuális novella, amely a sorozat első évadának idején játszódik. Megjelenéskor majdnem egy évig Xbox One exkluzív volt, de később PS4-re, Vitára és PC-re is kiadták.

A történet 2112-ben játszódik Tokióban. Az emberek érzelmi állapota és társadalmi osztályozása számszerűsítve van. Az érzelmi tendenciáktól kezdve a bűnözési hajlamig mindent rendszereznek. Ennek köszönhetően előre ki tudják szűrni a bűnözésre alkalmasakat és úgymond rásegítik az embereket a boldogságra és annak teljes átélésére.

A játék elején kiválaszthatjuk, hogy a két irányítható karakter közül melyikkel szeretnénk végigjátszani a játékot. Egyikük Nadeshiko Kugatachi nyomozónő, akinek elvesztek a múltbéli emlékei, a másik Takuma Tsurugi végrehajtó, aki eltűnt szerelmét szeretné megtalálni. A játék antagonistája Alpha, a zsivány mesterséges intelligencia, aki illegális módon akar az egyes egyéneknek boldogságot nyújtani.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.