AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. június 24. (2 éve 2 hete)

Műfaj: Sci-fi, Krimi, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az első résszel ellentétben már nem Kaname Date nyomozót irányítjuk. A folytatásban Date lakótársa – fogadott lánya – Mizuki lesz a főszereplő, aki egy újonnan kinevezett különleges ügynökként tevékenykedik a tokiói városi rendőrség kötelékeiben. Természetesen nem fog hiányozni Aiba sem, a szexi mesterséges intelligencia, aki az első részben Date bal szemében „lakott”.

A történet szerint Mizuki és társa Aiba, egy bizarr, Fél testnek elnevezett sorozatgyilkosság felderítését kapják feladatul. Hat évvel korábban, rejtélyes körülmények között fedeztek fel egy holttest jobb felét, de a maradványok többi részét akkor még nem sikerült megtalálni. Most, a semmiből, végre megtalálták a holttest bal felét, és ami még furcsább, hogy az teljesen frissnek tűnik, a bomlás jelei nélkül, mintha az áldozat egészen a közelmúltig életben lett volna.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: AI: The Somnium Files

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Folytatást kap az AI: The Somnium Files
Hír
3 éve 1 hete (2021. július 4.)

Folytatást kap az AI: The Somnium Files

Az igaz, hogy a Somnium Files nem lett annyira kultikus, mint a Spike Chunsoft többi játéka, de ennek ellenére mégis az egyik legkiemelkedőbb nyomozósdija volt...