Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

6
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 10. (8 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Sötét titkok és rejtélyek várnak a viktóriánus és ködös Albion utcáin, ahol Sherlock Holmesnak most kivételesen nem csak felderítenie kell a titkokat, hanem néhányat meg is kell tartania. Újfajta játékmechanikai elemek és a nyomozós kalandjátékok új generációja köszön vissza a Devil's Daughterben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

6/10 - Kicsit ilyen is, olyan is.
2021. október. 28.

A Frogwares Sherlock Holmes sorozatának újabb darabja. Itt már visszaköszönnek az előző rész (Crimes and Punishments) játékmechanikai újításai, de változtatás nélkül.
Ami érdekes volt, az az, hogy minden egyes eset végén hozhatunk egy morális döntést. Pl. hogy futni hagyjuk az illetőt, mert úgy is utoléri a sorsa, vagy a törvény kezére juttatjuk. Súlya a történet szempontjából ezeknek nincs (csak a következő fejezet elején kapunk ettől függően más tartalmú levelet, üzenetet), de számomra elősegítette, hogy beleéljem magam a történetbe.

A korábbiakkal ellentétben itt kicsit merészebben nyúltak az eredeti irodalmi alaphoz (spoiler nélkül erről nem lehet többet mondani). Vittek bele némi misztikus szálat, amiről természetesen kiderül, hogy megvan rá a magyarázat. De valahogy nem volt kerek a történet, hiába kapcsolódott össze a négy eset a végén. 

A sorozat és Sherlock Holmes rajongóinak azért ajánlom ezt a darabot még úgy is, hogy csak egy tisztességes iparosmunka.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.