Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 10. (5 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Bigben Interactive

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Sötét titkok és rejtélyek várnak a viktóriánus és ködös Albion utcáin, ahol Sherlock Holmesnak most kivételesen nem csak felderítenie kell a titkokat, hanem néhányat meg is kell tartania. Újfajta játékmechanikai elemek és a nyomozós kalandjátékok új generációja köszön vissza a Devil's Daughterben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.