The Wolf Among Us 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 29. (3 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Dráma, Krimi, Noir, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Wolf Among Us 2 a Telltale Games 2013-as narratív kalandjátékának folytatása. A folytatást hivatalosan 2017-ben jelentették be, de a Telltale Games 2018-ban sutba vágta a projektet, gyakorlatilag törölve azt. Az LCG Entertainment azonban újjáélesztette a Telltale Games-t, és megszerezte a The Wolf Among Ushoz hasonló játékok jogait, ezzel megnyitva az utat a folytatás előtt.

A folytatást 2019-ben a The Game Awards-on jelentették be újra, és az első játék eseményei után folytatódik majd. Adam Harringtont és Erin Yvettet ismét Bigby Wolf, illetve Snow White szerepében láthatjuk majd.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: The Wolf Among Us

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott a The Wolf Among Us 2
Hír
2 éve 5 hónapja (2022. február 9.)

Bemutatkozott a The Wolf Among Us 2

A Telltale… izé LCG Entertainment egy szerda esti live streamben mutatta be nekünk az egyik legjobban várt játékukat, a The Wolf Among Us 2-t.

Befutottak az első képek a Wolf Among Us 2-ből
Hír
2 hónapja 3 hete (2024. április 19.)

Befutottak az első képek a Wolf Among Us 2-ből

Bigby legendás kalandjainak folytatásának készültét már több mint két éve bejelentette az újraalakult Telltale egyik ága, de azóta sajnos síri csend leledzett a...