The Wreck

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 14. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játékosok a sikertelen forgatókönyvíró Junont követik, aki megpróbálja átvészelni élete legmeghatározóbb napját. Nehéz beszélgetéseket folytat, és próbálja összerakni, hogy hol mentek félre a dolgok az életében. Mivel édesanyja kritikus állapotban van, és elméje az összeomlás szélén áll, Junonnak újra át kell élnie a múltat, meg kell változtatnia a jelent, és el kell fogadnia a jövőt – különben története csúnyán végződik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
2 hónapja 1 hete (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...