Conway: Disappearance at Dahlia View

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 2. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller, Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Conway az 1950-es évek Angliájában játszódó, lebilincselő megfigyelésen alapuló thriller. Amikor a 8 éves Charlotte May eltűnését jelentik Dahlia View-ból, Robert Conway nyugalmazott nyomozó az eltűnése mögötti igazságot keresi, és a lakása ablakából figyeli a szomszédait, és megkérdőjelezi viselkedésüket. Ahogy a gyanú fokozódik, Conway saját nyomozásba kezd Charlotte May eltűnése ügyében, nyomokat követve, új bizonyítékokat felfedve és az igazsághoz vezető kiszámíthatatlan úton összerakva az ügyet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott a Conway: Disappearance at Dahliaview
Hír
1 éve 5 hónapja (2021. június 15.)

Bemutatkozott a Conway: Disappearance at Dahliaview

Kapunk-e végre egy minőségi és modern nyomozós thrillert?

Hangulatos videót kapott a Conway: Disappearance at Dahlia View
Hír
1 éve 3 hónapja (2021. szeptember 6.)

Hangulatos videót kapott a Conway: Disappearance at Dahlia View

Már nem kell sokat várni a White Paper Games nyomozós kalandjátékára.