The Rise of the Golden Idol

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. november 12. (5 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Color Gray Games

Kiadó: PlayStack Ltd

Platform: Switch, Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A The Rise of the Golden Idol a 2022-es The Case of the Golden Idol folytatása. Műfaját tekintve egy point-and-click detektív-kalandjáték, és az első részhez hasonlóan ezt is a Color Stray Games fejlesztette.

Cselekmény
A The Rise of the Golden Idol az 1970-es években játszódik, három évszázaddal az első játék után. Az idő múlása ellenére az Aranybálvány legendája még mindig él, és útját véres események szegélyezik. Játékosként egy kincsvadász bőrébe bújunk, aki a bálvány nyomában jár, és tizenöt bűnügyi rejtélyt kell megoldania.

Játékmenet
A Rise of the Golden Idolban mindenféle nyomozásokat kell folytatnunk, a gyilkosságoktól kezdve egy sor más bűncselekményekig. A játékos különböző karakterekkel találkozik, mindegyikük más-más személyiséggel és rejtett motivációkkal rendelkezik. Vannak köztük felsőbb osztálybeli emberek, tévés műsorvezetők, elítéltek és felvilágosodásra vágyók.

A játékmenet az egyre nehezedő rejtvények megoldása körül forog. Ezek megoldásához alaposan át kell kutatnunk a helyszíneket nyomok és bizonyítékok után, majd ki kell találnunk egy összefüggő ok-okozati sorrendet. Ezáltal meg tudjuk magyarázni, hogyan zajlott le az esemény, és kik vettek részt benne.

Technikai részletek
Az első játékkal ellentétben, amely pixel artot használt, a The Rise of the Golden Idol a hetvenes éveket idéző színes művészeti stílust alkalmazza.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: The Case of the Golden Idol

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.