Lamplight City

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. december 31. (5 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az alternatív múltban játszódó, viktóriánus, steampunkszerű kalandjáték főszereplője Miles Fordham, aki hivatalos rendőrből lett magándetektívként dolgozik. Élete azonban nem a legnyugodtabb mederben folyik, előző partnere ugyanis állandóan zaklatja őt a túlvilágról, miközben Miles lassan, de biztosan elveszíti a józan eszét. Mielőtt teljesen az őrület fogságába kerülne, Miles úgy dönt, hogy bármibe kerül is, de felkutatja és elfogja halott társának gyilkosát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.