Inspector Waffles

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 23. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Goloso Games

Kiadó: Hitcents

Platform: PC

Leírás:

Waffles felügyelő azt remélte, hogy a legrosszabb napjait már maga mögött hagyta. Azonban egy gyilkosság Macskavárosban új kérdéseket vet fel és a lakók életébe félelem költözik.

Wafflesznak, a CTPD legjobb felügyelőjének nincs más választása, mint felülkerekedni a fájdalmas emlékeken, felvenni az elnyűtt kabátot, és felkészülni, hogy bemocskolja a mancsát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.