The Holy Gosh Darn

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 14. (1 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Metroidvania

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Holy Gosh Darn egy narratív kalandjáték némi időutazással megfűszerezve. Egy angyalt – Cassielt – irányítasz, akinek meg kell akadályoznia, hogy a Fantomok serege elárassza a Mennyországot. Ez azért is bosszantó, mert ő is ott él. Azonban Cassiel felfedezi a Holy Gosh Darn, egy titokzatos ereklye létezését, amit még Isten készített több ezer évvel ezelőtt. Nem marad más opciód, fel kell csatolnod az időutazó órádat, és el kell indulnod a múlt, a jelen és a jövő között ugrálva, nevetséges karakterekkel találkozva, dinamikusan változó helyszíneken, hogy felfedd az élet, az univerzum és... nos, mindennek a titkát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Tekerd vissza az időt és mentsd meg a Mennyországot a The Holy Gosh Darnben
Hír
7 hónapja 1 hete (2023. február 26.)

Tekerd vissza az időt és mentsd meg a Mennyországot a The Holy Gosh Darnben

A norvég Perfectly Paranormalnak sosem kellett a szomszédba menni hülyeségért. A The Holy Gosh Darnben hozzák a szokásos formájukat, és őrültebbnél őrültebb szi...