Helheim Hassle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. augusztus 18. (3 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Platformer

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Helheim Hassle-ben Björnt, a pacifista vikinget irányítjuk, aki hála egy félresikerült feltámasztási varázslatnak, saját akaratából képes leválasztani a végtagjait, ami már csak azért is jól jön neki, mert így könnyebben meg tudja oldani az útjába kerülő kihívásokat és rejtvényeket, plusz a készítők fantáziája alapján, guruló fejként mégiscsak sokkal mókásabb meglépni a kétségbeesett skandináv istenek, goblinok, sárkányok, vadállatok és dühös lovasok elől, mint két lábon, fej nélkül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Fejetlen kavarodás a skandináv alvilágban
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. augusztus 18.)

Fejetlen kavarodás a skandináv alvilágban

Még mielőtt valami másra gondolnátok, vagy próbálnátok valami mélyebb értelmet adni a címnek, ne tegyétek! Értsétek szó szerint...