The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. június 30. (28 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Jane Jensen híres trilógiájának második része, mely az akkoriban nagyon menő FMV stílusban került a boltok polcaira. A történet egy évvel a voodoo gyilkosságok után játszódik, és ezúttal Grace Nakamura is nagyobb szerepet kap benne. Gabriel, utolsó Schattenjäger (Árnyékvadász) lévén egy kastélyt örökölt egy kis német falucska mellett. A faluban azonban gyilkosság történik és az ott lakók megkérik Gabrielt, hogy járjon utána a dolognak. Ők úgyanis arra gyanakodnak, hogy egy vérfalkas ólálkodik a környéken.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gabriel Knight 2: The Beast Within
Végigjátszás
16 éve 10 hónapja (2007. június 21.)

Gabriel Knight 2: The Beast Within

Gabriel Knight 2: The Beast Within - végigjátszás

A Gabriel Knight játékok története
Érdekesség
3 éve 7 hónapja (2020. szeptember 26.)

A Gabriel Knight játékok története

A Gabriel Knight sorozat nem csak a minősége miatt számít mérföldkőnek a kalandjátékok színes palettáján. A három rész mindegyike az akkor épp aktuális trendet...

Akár ilyen is lehetne egy The Beast Within remake
Hír
2 hónapja 3 hete (2024. február 28.)

Akár ilyen is lehetne egy The Beast Within remake

Az emberi kreativitás határtalan! Egy brazil fiatalember, Leandro da Silva elképzelte, hogy nézne ki a Gabriel Knight 2. része kézzel rajzolt stílusban, és kész...