Harvester

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. november 19. (27 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

1953-at írunk. Steve Mason, Harvest város átlagos fiatalja arra ébred, hogy nem emlékszik semmire. A város lakói ismerősként üdvözlik, mindenki tudja ki ő, de számára egyre furcsább lesz az, hogy mindenki mennyire exhibicionista lett, és nyíltan beszélnek tabunak számító dolgokról az emberek. Nem sokkal később arra kérlelik őt, hogy álljon be egy szektához amelynek Lodge a neve, és elég "érdekes" rituálékat tartanak... éppen ezért a csatlakozás helyett Steve nekiáll kideríteni az igazságot, amelynek útja rengeteg vérrel és erőszakkal van kikövezve. A Harvester minden idők egyik legvéresebb kalandjátéka.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.