Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1991. szeptember 6. (32 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Larry sorozat cím szerint ötödik, gyakorlatilag azonban a negyedik epizódja. Főhősünk egy hajóút során kiesik a ladikból, eszméletét veszti és időleges amnéziában szenved. Ennek köszönhetően nem emlékszik a múltjából szinte semmire, pláne nem arra, hogy Patti valójában egy titkosügynök és csak a felszínen zongoraművész. Kétes alakok tűnnek fel Larry közelében, Patti pedig arra vállalkozik, hogy kideríti: mi áll a háttérben. A játék grafikus kezelőfelületét szöveges parancsok megadásának lehetőségével egészítették ki, amely a sorozat életében először sokat könnyít a játékos dolgán. A Sierra játékokban oly' ismert elhalálozás itt lehetetlen, a feladványok sem annyira könyörtelenek már mint a régebbi részekben, és jóval kevesebb az elakadáshoz vezető út is. A Larry 5 az egyik legkifinomultabb játék a sorozatban, amely formulát idővel tovább csiszolták a készítők.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.