Les Manley in: Lost in L.A.

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1991. január 22. (33 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Accolade, Inc.

Kiadó: Accolade, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Les Manley sorozat második része, melyben a címben szereplő Les Manley-t, a kissé kocka srácot irányítjuk. Ez a rész már teljesen a hagyományos point and click stílusban készült. Egyéb érdekessége még a játéknak, hogy valódi színészek szerepelnek benne, és a legtöbb helyszín is a valóságból lett átemelve.

Lest ezúttal Los Angelesbe viszi az élet, ahol az egyik legjobb barátját és annak barátnőjét elrabolta egy zaklató.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.