The 11th Hour

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. november 30. (28 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A 7th Guest közvetlen folytatása, a főhős Carl Denning barátnője Robin Morales nyomait kezdi el kutatni aki gyanús körülmények között eltűnt. A férfi útja ismét a roskadozó házhoz vezet amelyben ismét különféle feladványokat kell teljesítenie és nem mellesleg rájönnie, hogy mi okozhatta a lány eltűnését. Az 11th Hour korát meghazudtoló kivitelezéssel és filmes betétekkel hozták létre amely az előd nyomába bár nem tudott érni, a Trilobyte hasonlóan híres alkotásaként lett elkönyvelve.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.