Amber: Journeys Beyond

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. január 1. (28 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Myst sikerét követően sorra jelentek meg a belső nézetes renderelt kalandok, az Amber egy jobban sikerült darab közülük, különösen sztori tekintetében ami sokkal gazdagabb mint a fent említett előd esetében.

Észak Karolinában járunk, megkérnek minket, hogy nézzünk rá egy Dr. Roxanne nevű kutatóra aki egy szellemjárta házat vásárolt magának, hogy ott vizsgálja a paranormális tevékenységeket. A hölgyet megtaláljuk a garázsában eszméletlenül valami gépre kötve, sok fura berendezéssel egyetemben. Ezen eszközök segítségével próbálunk utána menni a láthatón túlra, a házat birtokló szellemek közé akiknek története, motívációja elvezethet célunkhoz, a doktornő megmentéséhez.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.