Phantasmagoria

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. augusztus 24. (28 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Adrienne Delaney írónő éppen beköltözött egy régi kastélyba férjével, a fényképész Donalddal. Nem sokkal később Adrienne-t rémisztő rémálmok kezdik gyötörni és furcsa, néha hátborzongató eseményeket él át. Ráadásul a ház komoly hatással van a férjére, ami kezdi kihozni belőle a rosszabbik énjét. Adrienne-nak meg kell fejtenie a ház titkát, mielőtt az ismeretlen erő teljesen megszállná a férjét.

A játék hét fejezetet tartalmaz és a kor többi kalandjátékához képest kevesebb és leegyszerűsített fejtörőket. Viszont annál több átvezető videót, melyekben FMV kalandjáték lévén valódi színészek szerepelnek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hatalmasat frissült a ScummVm
Hír
6 éve 4 hónapja (2017. december 21.)

Hatalmasat frissült a ScummVm

Hosszú évek óta kedvenc ScummVM-ünkért nyúlunk, ha régi, a ’90-es években megjelent kalandokban szeretnénk elmélyülni. A „kalandemulátor” nemrégiben frissült eg...