Zork: Grand Inquisitor

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. október 31. (26 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Activision

Kiadó: Activision

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Belső-nézetes, rengeteg fejtörővel teletűzdelt, point and click kalandjáték, amely tovább bővíti az egyébként sem kicsi Zork univerzumot. A történet elején kiderül, hogy Zork földalatti birodalmából száműzték a mágiahasználatot és aki mégis próbál varázsolni, azt keményen megbüntetik. Természetesen a játékos feladata visszaállítani a rendet, mégpedig három különleges tárgy megszerzésével.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.