Riven: The Sequel to Myst

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. október 31. (26 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cyan Worlds

Kiadó: Broderbund Software

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Myst közvetlen folytatása. Az első részben megmenekített Atrus feleségét Riven szigetére "szöktették", ráadásul a tulajdon apja (Gehn) volt az elkövető. Gehn a saját világát egyszer már romba döntötte és azzal, hogy lányát Catherinet fogolyként tartja a Rivenen, azt reméli, hogy Atrust megtörheti vele. Ránk hárul tehát a feladat, hogy Catherinet kiszabadítsuk a Myst csodálatos folytatásában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hatalmasat frissült a ScummVm
Hír
6 éve 4 hónapja (2017. december 21.)

Hatalmasat frissült a ScummVm

Hosszú évek óta kedvenc ScummVM-ünkért nyúlunk, ha régi, a ’90-es években megjelent kalandokban szeretnénk elmélyülni. A „kalandemulátor” nemrégiben frissült eg...