Samorost 3

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. március 24. (8 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Amanita Design

Kiadó: Amanita Design

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Samorost sorozat leginkább kimunkált nonverbális kalandjátéka, amely a jól ismert formulát viszi tovább művészien megalkotott audiovizuális megvalósítással. A játék főhőse, a már jól ismert űrgnóm újabb kalandjaiba avat be minket, amelyekben a varázsfuvoláját használva utazza át a kozmosz furcsa világait. A Samorost legújabb része hű marad az Amanita Design jól bevált eszközeihez, keveset kommunikál a játékossal, inkább annak intuícióira és megismerési szándékaira támaszkodik, miközben fantasztikusan kivitelezett audiovizuális tálalást biztosít neki.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Kapcsolódó játékok: Samorost Samorost 2

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Samorost 3
Végigjátszás
8 éve 2 hónapja (2016. április 24.)

Samorost 3

A Samorost az utóbbi évek egyik legaranyosabb és egyben legidegőrlőbb alkotása is. Ha netalántán elakadnátok a varázsgomba ihlette kalandokban, segít a továbbju...