AntVentor

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. május 31. (5 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LoopyMood

Kiadó: LoopyMood

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék főhőse Florantine az arrogáns hangya, aki egy saját építésű gépet használ arra, hogy a mindennapi kis dolgaiban segítse őt. Ám ez egyik napról a másikra elromlik (a játékosnak köszönhetően) és Florantine-nek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy helyreállítsa a rendet az erdőben. Az epizodikus kalandjátékban gyönyörű és realisztikus makrófelvételekben gazdag környezetben kalandozhatunk és oldhatunk meg az Amanita Design játékaira hasonlító feladványokat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

AntVentor - élet a mikrokozmoszban
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. november 20.)

AntVentor - élet a mikrokozmoszban

Egy újabb, az Amanita Design nyomdokain haladó játék jelentkezik a kegyeinkért, ezúttal epizódikus formában.