Chuchel - háttérkép

Chuchel

2018. március 7. (3 éve 1 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018-03-07

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Amanita Design

Kiadó: Amanita Design

Platform: iOS, Mac OS, PC, Android

Leírás:

Ebben a Jaromír Plachý által írt és tervezett játékban egy aranyos kis szőrgolyót irányítunk, akit Chuchelnak hívnak. Chuchel nem csak szereti, de egyenes imádja a cseresznyét és nagyon mérges tud lenni, ha valaki megzavarja őt kedvenc gyümölcsének majszolásában. Most azonban nem csak hogy megzavarták, de egy titokzatos gazember el is lopta tőle a cseresznyéjét. Chuchelnek nem marad más választása, mint üldözőbe venni a tolvajt és elmagyarázni a csintalan Chrchelnek, hogy cseresznyét lopni csúnya dolog.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.