The Daedalus Encounter

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. szeptember 30. (28 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Bár az intergalaktikus háborúnak vége, szerencsés túlélőként kizárólag az agyad menekült meg, amelyet két útitársad visz űrhajóján naprendszereken keresztül egy darab dobozba zárva. Utazásotok alatt egy idegen faj űrhajójába botlotok, ahol fel kell vennetek ellenük a harcot. Ebben az FMV kalandjátékban az akció és a narratív cselekmények egymást követik, a főszerepben Tia Carrerével (a játék egyetlen értékelhető részegységével, na persze most nem a színészi kvalitásaira gondolunk).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.