Tex Murphy: Overseer

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. március 2. (26 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Noir, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Access Soft.

Kiadó: Access Soft.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Tex Murphy élete úgy tűnik sínen van, vígan éli életét szerelmével Chelseevel. Egy romantikus este alkalmával azonban arra kéri Murphyt, hogy mesélje el neki élete első nagy nyomozását. A kalandok pedig itt kezdődnek el a játékos számára, főszerepben a fiatal, ambíciózus és talán kissé naiv Tex Murphy irányításával, aki akkor még nem is sejtette, hogy mi vár rá...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mégsem készül az új Tex Murphy rész. Vagy mégis?
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. május 12.)

Mégsem készül az új Tex Murphy rész. Vagy mégis?

Az eredetileg a Tex Murphy: Overseer rajongói remake-jének szánt The Poisoned Pawn fejlesztését elengedte a Big Finish Games. A rajongók azonban nem adják hamvá...