Frankenstein: Through the Eyes of the Monster

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. november 9. (28 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Interaktív film, Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű, Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Amazing Media

Kiadó: Interplay Ent.

Platform: Windows/DOS, Sega Saturn

Leírás:

Ez az interaktív film új fordulatot ad a Frankenstein-mesének: Te vagy a szörny! Egy szerencsétlen eseménynek köszönhetően hamisan vádoltak meg gyilkossággal, és szinte azonnal kivégeztek. A tudós Dr. Frankenstein (akit Tim Curry alakít) azonban megtalálta a módját, hogy visszahozzon az életbe. Az ő laboratóriumában ébredsz fel, és a célod az, hogy kiderítsd, pontosan mi történt veled, és milyen szerepet játszott Frankenstein a feltámadásodban. A kérdés már csak az, hogy képes leszel-e visszatérni korábbi önmagadhoz?
A játék teljes egészében első személyű perspektívából játszódik. A hatalmas laboratóriumban bolyongsz, nyomokat keresel és rejtvényeket oldasz meg. Néha furcsa események történnek a játékban, amelyeket Frankenstein jegyzeteinek és más nyomoknak a gondos kutatása vált ki. A játék FMV stílusú, pre-renderelt hátterekkel, a játékmenet pedig leginkább a Mystre hajaz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.