Silent Hill 4 - The Room - háttérkép

Silent Hill 4 - The Room

2004. június 17. (16 éve 10 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004-06-17

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Team Silent

Kiadó: Konami

Platform: PC, PlayStation 2, Xbox

Leírás:

A sorozat negyedik részében Henry Townshendet irányítjuk, aki egy kis lakásban él South Ashfieldben, nem messze Silent Hill városától. Egy furcsa éjszakán Henry-t egy rettenetes rémálom keríti hatalmába, ismétlődő eseményekkel: telefonja meghalt, ablakai le vannak zárva, szomszédai nem hallják őt. Amikor az ajtójára néz, sok vastag fém láncot lát rajta, ami meggátolja abban, hogy kilépjen a folyosóra. Az ajtóra egy üzenetet ragasztanak: "Ne menj ki!" - amit egy Walter nevű ember írta alá. A fürdőszobájában egy hatalmas lyukat talál. Henry átmegy a lyukon, amiről kiderül, hogy egy másik dimenzióba vezető portál. Henry-nek rá kell jönnie, hogy mi folyik a háttérben és hogy ki lakott azelőtt a 302-es szobában.

A negyedik az utolsó rész, amit még az eredeti Team Silent csapat készített. A játékban már sokkal több az akciósabb rész, de azért elvétve még található benne néhány fejtörő.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.