Silent Hill 3

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. május 23. (20 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Silent Hill sorozat harmadik részében Heather Masont irányítjuk, aki egyszerű, átlagos tinédzserként gondol magára. Egy nap, amikor vásárolni megy, hirtelen egy nagyon különös és borzalmas helyen találja magát. Kiderül, hogy Silent Hill városába került, ahol szörnyek, halottak és egyéb rémségek törnek az életére.

A harmadik rész az előző kettőben megismert játékmenetre épít: túlélő-horror, szörnyek legyilkolása és különböző nehézségű fejtörők megoldása. Annak ellenére, hogy pozitív értékeléseket kapott szinte mindenhol, a játéknak továbbra sem sikerült megoldania a nyakatekert kameramozgást és az irányítást.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Életet lehelnek a Silent Hill sorozatba
Hír
1 éve 5 hónapja (2022. november 26.)

Életet lehelnek a Silent Hill sorozatba

A Silent Hill sorozat az utóbbi években szépen lassan feledésbe merült. Ez mondjuk nem egy hirtelen jött esemény volt. A széria a csúcsát véleményem szerint a h...