Alien: Isolation

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. október 7. (9 éve 9 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad, Virtuális valóság

Leírás:

A játék egy vérbeli túlélőhorror, melyben Ellen Ripley lányát irányítva kell átvészelnünk több órányi bújkálást és rettegést. Egy váratlanul felbukkant hangüzenet ráveszi Amandát, hogy azonnal útnak induljon a Sevastopol űrsiklóra, ahol reményei szerint többet is megtudhat édesanyja eltűnésének körülményeiről. A játék során nem csak a xenomorph akar majd melegebb éghajlatra küldeni bennünket, de fel kell vennünk a kesztyűt az androidok és az emberek ellen is.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

8.5/10 - A legjobb Alien játék
2017. október. 22.

Minőségi rettegés sosem volt még ennyire jó Alien játékban. Erős autentikussága kiemeli a sorok közül, a folytatás lehetősége pedig további bizalmat kínál a Creative Essembly csapatának.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Alien: Isolation
Teszt
9 éve 6 hónapja (2015. január 2.)

Alien: Isolation

Nem lesz túl elegáns a kezdés, de ezt muszáj már rögtön az elején leszögeznem: az Alien Isolationt senki sem ismerheti ki igazán, ha nem vitte végig a játékot (...

Hogyan élte túl az Alien: Isolation a fejlesztést – dokumentumfilm
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 26.)

Hogyan élte túl az Alien: Isolation a fejlesztést – dokumentumfilm

Azt minden épeszű ember tudja, hogy játékot készíteni – vagy úgy általában leprogramozni valamit – azért nem egyszerű dolog, főleg, ha olyan programot szeretne...