Rise of the Tomb Raider

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. november 10. (8 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A 2014-ben megjelent Tomb Rider reboot folytatása, amely egy évvel az előző játék eseményeit követően játszódik és az előző részhez hasonló játékmenettel rendelkezik. Lara ezúttal a szibériai tundrára utazik, az elveszett városba Kitezh-be, hogy az Isteni Forrás néven ismert relikviumon keresztül megtalálja a halhatatlan lélek kézzelfogható bizonyítékát.

A játék 3 darab DLC-t kapott:
Baba Yaga: The Temple of the Witch
Cold Darkness Awakened
Blood Ties and Lara's Nightmare

A játékot először Xbox konzolokra adták ki 2015-ben, majd 2016-ban PC-re és Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration címmel PS4-re is kiadták.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Square Enix bemutatta a törölt Tomb Raider horrorját, az Ascensiont
Hír
2 éve 6 hónapja (2021. október 21.)

A Square Enix bemutatta a törölt Tomb Raider horrorját, az Ascensiont

A játék már a 2013-as reboot előtt is fejlesztés alatt állt, de a kiadó végül úgy döntött, hogy lemond a projektről.