Tomb Raider (2013)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. március 5. (8 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Tomb Raider sorozat rebootja, melyben az alapoktól építik fel Lara Croft karakterét. Nyílt titok, hogy a fejlesztők az Uncharted sorozatot vették alapul az új TR sorozat felélesztéséhez. Hollywoodi szinten megírt forgatókönyv, gyönyörű helyszínek és grafikai részletesség jellemzi a játékot, amit mind a játékosok, mind a kritikusok örömmel fogadtak.

A játék története a Yamatai szigeten játszódik, ahová azután kerül Lara, hogy a hajója elsüllyedt. A tapasztalatlan Larának meg kell tanulnia túl élni a kegyetlen környezetben, ahol vagy ölsz, vagy téged ölnek meg.

Ez volt az első TR rész, amibe többjátékos mód is került. A játékból PS4 és Xbox One konzolokra kiadtak egy Definitive Edition verziót, amely magában foglalja az összes bónusz, letölthető tartalmat.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jövőhéten lepleznek le egy teljesen új Life is Strange játékot
Hír
7 hónapja 6 napja (2021. március 12.)

Jövőhéten lepleznek le egy teljesen új Life is Strange játékot

A Square Enix saját prezentációra készül, ahol szaftos újdonságokkal vár minden kalandrajongót.