The Last of Us

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. június 14. (11 éve 6 napja)

Műfaj: Horror, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A The Last of Us egy túlélő-horror elemekkel átszőtt akció-kalandjáték. A játékban Joel és Ellie szomorú történetét követhetjük végig egy vírus által elpusztított, disztopikus világban. Joel, aki csempészként tevékenykedik az egyik bostoni túlélőbázison, azt a feladatot kapja, hogy jutasson el egy Ellie nevű 14 éves lányt a városon kívülre. Ezt az egy évig és néhány hónapig tartó utazást mutatja be nekünk a játék. A városon kívül a két főhősnek sokszor menekülniük, harcolniuk, bújkálniuk kell. A játékosnak néhány logikai fejörőt is meg kell oldania, valamint nagyon hasznos a tárgyak összegyűjtése is, amikből Joel különböző fegyvereket vagy életmentő dolgokat tud készíteni.

A játék hatalmas kritikai sikernek örvendett, több mint 240 helyen nyerte el az év játéka díjat. 2014-ig a játékból több mint 8 millió példányt adtak el.

2014-ben PS4-re kiadták a Remastered verziót, amely leginkább csak grafikai újításokat tartalmazott.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.