Silent Hill 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. szeptember 25. (20 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Team Silent

Kiadó: Konami

Platform: PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox, Xbox 360

Leírás:

A SH sorozat második részében ezúttal James Sunderlandet irányítjuk, aki első látásra egy teljesen átlagos és normális férfi. Egy nap levelet kap három éve különös körülmények között meghalt feleségétől, aki Silent Hill városába invitálja őt. James, aki nem tudja, hogy valaki csak rossz viccet űz-e belőle, halott felesége iránti tiszteletből úgy dönt, hogy elmegy a városba. Ott azonban a kegyetlenségeken kívül saját és a város sötét múltját találja.

A játék hatalmas sikernek örvendett. Az első hónapban több mint 1 millió darabot adtak el belőle. A kritikusok leginkább az irányítást és a kamerát kritizálták.

2001 végén kiadtak egy javított verziót a játékból Silent Hill 2: Restless Dreams címen - Európában Director's Cut - ami néhány új tartalommal is bővítette az eredeti játékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.