Silent Hill

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. január 31. (22 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Team Silent

Kiadó: Konami

Platform: PlayStation 1, PlayStation 3, Vita, PSP

Leírás:

A Silent Hill sorozat első része, mely 1999-ben látott napvilágot. Az eredeti tervek szerint két irányítható karakter került volna játékba, de végül csak Harry kapta meg ezt a szerepet. A másik irányítható karakter Cybil lett volna.

A játék egy autóbalesettel nyit. Harry, egy átlagos fiatalember, épp Silent Hill városába tart örökbefogadott kislányával Cheryllel, amikor bekövetkezik a baleset. Amikor Harry magához tér, sehol sem találja a kislányát, ezért egyből elindul a városba, hogy segítséget kérjen. Azonban nem is sejti, hogy a ködbe borult város miféle kegyetlenségeket tartogat a számára.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.