Tomb Raider 4: The Last Revelation

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. november 19. (24 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Lara Croft, a híres és szépséges archeológus kisasszony kalandozásának negyedik epizódja, melyben ezúttal Kambodzsában, de főleg egyiptomi helyszíneken ugrabugrál. A történetnek itt már jelentősebb szerepe van az eddigi részekhez képest. Megismerjük Lara múltját és mentorát, Werner Von Croy professzort, a köztiszteletnek örvendő archeológust, aki bevezette őt a kincskeresés rejtelmeibe.

A negyedik rész relatíve pozitív értékeléseket kapott. Sokan dícsérték, hogy végre kevesebb a "nyomd meg a gombot/húzd meg a kart és fuss" mini-játék, és helyettük értelmesebb logikai fejtörők vették át a szerepet. Az első rész a sorozatban, amiben nem egymás után következő, hanem egy központi helyszínről elindulva viszonylag szabadon bejárható pályák vannak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.